Video Assignment Groep 28

Advertenties

8 gedachtes over “Video Assignment Groep 28

 1. Wetering

  Beste groep 28,

  Jullie hebben een uitgebreid assigment uitgewerkt in een video. De video is mooi bewerkt. Daarnaast is de inhoud sterk. Er wordt diep ingegegaan op het onderwerp en zaken worden duidelijk uitgelegd. Leo, doe jij iets met professionele foto bewerking? Het ziet er erg professioneel uit! 🙂 Hazel en Kim presenteren bovendien erg goed. Leo doet hier zeker niet voor onder.

  Inhoud: goed
  Presentatie: goed
  Diepgang: goed
  Video bewerking: prima

  Kortom, ziet er goed uit.

  Cijfer: 7.5

  Liked by 1 persoon

 2. Beste Leon, Hazel en Kim,

  Jullie hebben in deze video assignment het bedrijf heel duidelijk in kaart gebracht en ons een duidelijk beeld gegeven hoe het bedrijf in elkaar steekt. Ook zijn de aanbevelingen richting het bedrijf goed opgesteld en een logisch vervolg aan het einde van de presentatie. De video ziet er goed uit en is creatief in elkaar gezet. Jullie zijn tijdens de presentatie alle drie verstaanbaar en presenteren goed. Kortom een uitstekende video assignment!

  Met vriendelijke groet,

  Koen van Vught
  Tom van Zoggel
  Emma Zonneveld

  Liked by 1 persoon

 3. mitchelvanoers

  Feedback vanuit Groep 27: Mitchel van Oers, Niels Timmers en Charlotte Timmerman

  Een goed en duidelijk video assignment, waarin het bedrijf heel duidelijk wordt uitgelegd en naar voren komt. Ditzelfde voor de introductie van de online marketeer. Lijkt ons een leuk bedrijf;). De presentatie heeft een goede opbouw en tijdens de video wordt er goed en duidelijk gesproken. De aanbevelingen zijn goed en er wordt goed ingegaan op het onderwerp. De video is leuk bewerkt met een programma. Een heel goed verhaal en een leuke video. Goed gedaan!

  Cijfer: 7,5

  Liked by 1 persoon

 4. wouterzandee

  Beste groep 28,

  Een leuk en duidelijk assignment waarin veel informatie over het bedrijf uitgebreid naar voren komt. Alle drie presenteren jullie duidelijk en brengen de informatie goed over. Video is erg leuk bewerkt en de inhoud is duidelijk en logisch in elkaar gezet! Mooi gedaan!

  Groetjes groep 33,
  Wouter Zandee
  Selina de Vries

  Liked by 1 persoon

 5. jvliet3

  Haaaaa die Leo en de rest,

  Een erg leerzame video, ik heb er met bewondering naar zitten kijken. Inhoudelijke vind ik het zeer informatief en er wordt me een hoop duideijk over usuability. Daarnaast weet ik nu waar Skill voor staat em hun bedrijfsvoering. De presentatie zit goed in elkaar, jullie hebben goed gepresenteerd!

  Cijfer: 8

  Liked by 1 persoon

 6. Groep 26: Jeffrey, Tim en Daan

  De informatie wordt door jullie alle drie goed overgebracht. De presentatie zit goed in elkaar en is vanaf het begin tot aan het einde erg duidelijk. De intro is leuk gedaan, leek wel het 8 uur journaal haha!

  Cijfer: 8

  Liked by 1 persoon

 7. Beste Leon, Kim en Hazel,

  Goed in elkaar gezet! Leuk geproduceerde intro en afsluiting, met een duidelijke kern vol informatie over het bedrijf. De informatie verschaffing achter deze presentatie is zorgvuldig aangepakt, dat blijkt wel uit de presentatie.

  Ik vind het filmpje zo goed in elkaar gezet, omdat er eerst algemene informatie wordt gegeven over het bedrijf zelf, vervolgens de online marketing aan bod komt en als laatste eventuele verbeteringen aan het bedrijf worden gegeven.

  Top!

  Met vriendelijke groet,

  Rob Verheyen
  Fleur Verwijs
  Roosmarij Visser

  Groep 29

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s